Bestellen of contact

Buffetten

 

Van 15 t/m 25 februari zijn wij gesloten!

 

 

Een heerlijk buffet waarbij u zelf niks meer hoeft te doenWij van GoldenRaand Catering uit Groningen zorgen er graag voor dat u kunt genieten van een buffet om nooit te vergeten. Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal buffetten, zowel warm als koud. Een kleine greep uit onze selectie is het Bourgondisch buffet, het buffet met pasta of met spareribs. De buffetten zijn zeer divers. In het ene menu staat saté centraal, met onder andere kipsaté, varkenssaté, gehaktballetjes en daaromheen kroepoek, rundvleessalade, een frisse tomatensalade en natuurlijk niet te vergeten de satésaus. Voor welk themabuffet u ook gaat, iedereen zal ervan genieten.

Complete buffetten, daar gaat en staat GoldenRaand Catering voor!
Om teleurstellingen te voorkomen, kunt u hieronder zien wat de mogelijkheden zijn en wat er is inbegrepen bij de prijs:
  • Buffetten leveren wij pas vanaf 20 personen
  • Wanneer u dat wenst, kunnen wij buffetten aanpassen of een nieuw thema tot buffet vormen.
  • Servies en bestek wordt niet standaard meegeleverd. Mocht u dat wel willen, dan kunnen wij dat uiteraard voor u regelen voor een prijs van € 3,50 p.p (vuil retour!)
  • De prijs is inclusief warmhoudapparatuur en er worden geen extra kosten gerekend voor het opbouwen, afbouwen of ophalen.

Ga voor het gewenste buffet
Kortom, een catering waarbij álles voor u geregeld wordt, waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten van het heerlijke eten samen met uw gasten. Dat klinkt perfect toch? Klik op de website de diverse buffetten aan, daar ziet u precies wat er in ieder menu voor lekkers zit en wat de prijs is.

 


Copyright 2019 GoldenRaand Catering
Alle rechten voorbehouden.

GoldenRaand Catering
Golden Raand 19
9821 TK Oldekerk
M: 06-57994796
E: [email protected]