Bestellen of contact

Hapjes GoldenRaand

 

Van 15 t/m 25 februari zijn wij gesloten!

 

 

Oog en tongstrelende hapjes van GoldenRaand Catering!


Wat is er gezelliger dan allemaal kleine hapjes om samen van te genieten. Vraag hoe een feest was en men zal over het eten praten. Eten is de opluistering van ieder personeelsfeest, bedrijfsopening, seminar, huwelijk of jubileum. Wij van GoldenRaand Catering weten als geen ander hoe belangrijk deze aankleding is!

 

Hapjes zijn bij uitstek ideaal voor een feest want gasten kunnen ongedwongen rondlopen. Groot voordeel van hapjes is dat tijdens toespraken of presentaties geen gekletter van bestek te horen is.
Uw gasten echt verwennen en de show stelen? Begint u dan eens met een amuse. GoldenRaand serveert schitterend verzorgde en uiteraard overheerlijke amuses, ook op amuselepels en in stijlvolle amuseglaasjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van de palingbonbon!

 

Wij verzorgen ook hapjes en amuse-buffetten

Wij bieden tevens hapjes- en amusebuffetten. In plaats van schalen, maken wij buffettafels trendy voor u op. Onze hapjesbuffetten gaan vergezeld van salades en u kunt er warme bijgerechten naast bestellen.
GoldenRaand heeft diverse themagerichte hapjesbuffetten: het Volendam-buffet met bijvoorbeeld garnalensoesjes of zalmwraps, het tapas-buffet met o.a. pikante piri-piri drumstickjes, of een High Tea met luxe petitfours, profiteroles, scones, brownies en sandwiches.

 

Wij bezorgen alle hapjes, amuses, buffetten of uw complete high tea in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe. Voor de verschillende buffetten kunt u links in het menu een keuze maken. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor specifieke wensen. We denken graag met u mee!

 


 

Copyright 2019 GoldenRaand Catering
Alle rechten voorbehouden.

GoldenRaand Catering
Golden Raand 19
9821 TK Oldekerk
M: 06-57994796
E: [email protected]