Bestellen of contact

Stampotten

 

 

 GoldenRaand Catering maakt onderscheidend trendy stamppotbuffetten


Stamppot een onooglijke brij? Vroeger misschien, maar de stamppotbuffetten van Goldenraand Catering uit Groningen zijn culinaire hoogstandjes. Niet alleen wordt uw smaak, maar ook uw oog verwend. Cliënten noemen onze verse catering een tot in de puntjes verzorgde, lekkere en aantrekkelijke feestmaaltijd.

Wij van Goldenraand Catering zijn trots voor grote groepen en bedrijven een buffet met verschillende stamppotten te kunnen presenteren. Catering voor iedere smaak! Ons buffet heeft uiteraard klassiekers zoals stamppotten van boerenkool, hutspot, zuurkool en andijvie, maar ook minder bekende stamppotten als: spinazie, rode kool met appeltjes, en preischotel. Bij deze stamppotten zit vanzelfsprekend rookworst, uitgebakken spekjes, speklapjes en onmisbaar: roggebrood, belegd met katenspek.

Bij Goldenraand Catering staat de tijd niet stil en onze chefs zijn altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties en daarom hebben wij sinds kort op onze menukaart stamppot ovenschotels van onder andere: witlof, broccoli, Chinese kool, en jawel, een écht lekkere spruitjesovenschotel!

Of u nu uw bedrijf opent of een personeelsfeest geeft, Goldenraand verzorgt graag uw originele stamppotbuffet. Ook voor particulieren bereiden wij met zorg overheerlijke stamppotbuffetten voor uw receptie, verjaardagsfeest, barbecue of huwelijk. Kijkt u eens op onze site naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het samenstellen van een mooi stamppotbuffet.


Copyright 2019 GoldenRaand Catering
Alle rechten voorbehouden.

GoldenRaand Catering
Golden Raand 19
9821 TK Oldekerk
M: 06-57994796
E: [email protected]