Bestellen of contact

Bedrijven

Goldenraand Catering, origineel voor uw personeel


U zoekt voor uw personeel een voortreffelijke overwerkmaaltijd, bedrijfslunch, buffet voor een bedrijfsopening, catering met borrelhapjes of een personeelsfeest met barbecue in de regio Groningen? Zoek niet langer, Goldenraand Catering heeft wat u wenst!

Zonder eten kunnen we niet overleven en ook niet overwerken. U heeft een klus die alleen met overwerk geklaard kan worden? U bespaart reistijd en motiveert uw mensen door hen een maaltijd aan te bieden. Maar u ziet ze denken: Niet wéér Chinees. Wij hebben scherp geprijsde, kwalitatief en kwantitatief goede oplossingen voor u. Wij hebben naast spaghetti en ons gehaktbalmenu, veel andere menu's. En voor hen die toch Chinees wilden... hebben we zelfs pittige bami of nasi. Alles snel bezorgd!


Ook handig voor vergaderingen

Uw bedrijf heeft vergadering met externen of u geeft een dagopleiding. Natuurlijk voldoet uw kantine, maar voor die extra luxe 'touch' verzorgen wij uw lunch vanaf 10 personen. Ze zullen genieten van heerlijke soep met stokbrood en kruidenboter, huzarensalade en gehaktballetjes in milde satésaus.


Behalve menu's en lunches, hebben wij vele buffetten, zoals originele echt Hollandse stamppotbuffetten. Daarnaast verzorgen wij zeer smakelijke borrelhapjes en kunnen wij uw personeelsfeest luister bijzetten door een onovertroffen barbecue. Nog meer smakelijke opties voor bedrijven vindt u op onze site!

 


 

Copyright 2019 GoldenRaand Catering
Alle rechten voorbehouden.

GoldenRaand Catering
Golden Raand 19
9821 TK Oldekerk
M: 06-57994796
E: [email protected]